Toyotin trio za Pariz
0
Spreman i novi Avensis
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Urban Cruiser je za 10! Mali al nekako robustan, odignut od zemlje... Ubio se za našeg \"makadama\" :)
Svabo pravi naj bolja auta na svijetu, kome se ne svidza neka poklopi glavu.
@konglo: glup si kao KONJ!!!!! jesi li svjestan rijeci koje si rekao? e majmune zaostali.
ma sve vi znate......german engineering maj frendz
u bosni vlada papanluk pa kupuju papanska njemacka auta umjesto japanskih.
Da znaju Bosanci kakvo je ovo auto mislim na sva vozila Toyote,nikada nebih kupovali Njemacka auta Svaka cast Audi,a sva ostala Njemacka su bez kvaliteta dugorocna
ja sam prno jednom u avensisu a vise puta u toyota 4 runneru.
ljudi novi avensis je haos od auta. Jest da je dobro obogacen djelovima Lexusa IS ali je to manje vazno,bitno je sta se dobije kupovinom. IQ je za raju sa Bistrika.Moze u cevap stati. Urban cruiser je kombinacija Yarisa i RAV4 i za one je koji imaju vikendicu na palnini, a istovrmeno razmisljaju o potrosnji goriva i zastiti prirode jer je pravo ekonomican.(RAV 4 je slabasan i los finis, dok su Land Cruiser 12 i LC20 preglomazni za nase pojmove) Jos da dodam da je ovo iz iskustva jer radim za Toyotin HUB u Malmeu (Svedska)