Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio se za predsjednistva
Bakir i Fahro kupuju sebi po jedan da se qurce po mahali
da hoce samo jedan clanak na klixu izaci o nekim autima a da niko ne napise ubio se za predsjednistva, sad ce bake, fahro itd kupi ovokvog, sad ce se u predsjednistvu mijenjati auta... Nabijem i vas i cijelo predsjednistvo!!! Dosadni ste ko proliv!!!
Samo za stvaranje jednog modela,zaposleno 1500 ljudi..... Hocemo i mi zaposlenje !!! Hocemo pravdu-pravda za TAS !!!
Kolko je pres'o ? Mozel zamjena za nesto sa profila ?
evo video kad ovi ne znaju postavit https://www.youtube.com/watch?v=taeoryeF8NI
Naj ruznije auto ikad napravljeno.fuj.porsche je space shuttle zavovu kantariju
meni je pravo ruzan ovaj suv, znam sad cete svi napisati da je bolji od mog golfa dvojke, da nikad necu imati ovo auto, da mogu samo sanjati i slicno... ipak, meni je i dalje ruzan pravo za razliku od standardnog bentlija
jebiga, sve je tacno sto si rekao
ps pozdravi Lothara :)
morel zamjena za golf 2
Odjebi s tim seljackim fazonima
Samo za ljubimce Bmw da kazem da ga pokrece bmw motor eto toliko
Kakav bmw motor jadan ne bio? Odakle si ti
Bentley je vw odake mu onda bmw motor?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve će to pomesti s tržišta goraždanski Prevent koji proširuje asortiman robe na proizvodnju kompletnih automobila, i već su sastavljeni prototipi koji su u završnoj fazi testiranja. Trebali bi se pojaviti na tržištu sredinom 2016-e. Prevent ih radi u dvije verzije, kabriolet i limuzina. Ovdje vidimo limuzinu na promociji ispred hotela Sheraton u Goraždu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Rr_sspur_8221_wikicrop.jpg A ovdje je kabriolet: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/RR_Corniche.JPG Na kabrioletu je vidljiv simbol novog bosanskog automobila, a to je figura skakača u vodu, sa rukama unazad i licem naget prema vodi, spreman za skok u Drinu.
okupili se ko da je neko umro...
kakav ba bentley i svabo ne moze zajedno u recenicu kralju hahah