Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebacko auto nea sta, i ako ga nebi nikada kupio, jer za njegovu cijenu postoje puno bolja auta.
vala ja vozim Masaratia i sve govorim ne valja ne valja... a imam koje li slucajnosti i Peugeota 407 coupe i on je smece ali ih vozam sta cu....
Čudi me da nema komentara \"Ma kakav Peugeot. Moj GOLF je zakon\" :)
PVC ERA
Nissan 2
Sta si ti pio kad si testirao i vozio ova kola kad kazes da je 307 bolji od 308:mice koja je u Njemackoj proglasena za najbolje \"kompaktno porodicno auto\". Recenzenti idu cak dotle da porede kvalitet jednog dijela unutrasnjosti sa Audijem, pogotovo kvalitet dugmadi a ti kazes da je \"plasican\"! Koje sranje kroz gusto granje.
... je najjaci :)
@Ceed, nemoj se uvrijedit, al\' neko ko ima nick Ceed nema nikakvog prava da zucne kada je Peugeot u pitanju, a pogotovo ova cc verzija.. ovo da je \"plastican\" je kao da kazes da je Yugo udoban i prostran.. eto koliko ima veze sa realnoscu.. uz to, 307 je u svakom slucaju kanta za 308-icu, a to se moze vidjeti i bez paljenja auta, samo sjedi na vozacevo mjesto i uporedi..
Po meni je 307 bolji od 308 u svakom pogledu. Prvo ima karakter za razliku od ovog novog koji je sav plastican kao neka kineska igracka plasticna.
Ima se može se.... I dalje stojim pri mišljenju da su svi francuzi smeće. I talijani također.
predobar auto
malo smo se provozali pa se sad k-u_r-c_imo