Uoči zvaničnog debija
18
Ovo je nova BMW-ova Serija 3
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzmeš 320d u M paketu opreme i šta ti treba više
ostaje dosljedan svog koncepta,premijum...
Zadnji dio i svjetla podsjecaju na audi A4
@"pingu"jesi vidio novu komercijalu teletino joooooo aerodinamike:)))) Neznas ti nista o BMW!!!
štopke kao da je neki Lexus. Čudnovato ali interesantno. Seksomobil. Samo jebale ih ove rore, samo po jedna na svaku stranu, nadao sam se da će to promijeniti jer F30 su ukenjali time na nižim paketima opreme. A pošto je kod nas sve fukara, svaki koji sam vidio ima tu jednu ružnu roru. Nemam ni za F30 ni G20, ali sad mi je lakše, eto.
kopija mercedesove C klase
Odličan je, ali petica je petica
Amen 🙏🏿
ovo je velila promjena u odnosu na stari model ,urednici sa klixa prvo pogledajte slike starog modela pa onda pisite,promjena iz vana drasticna,unutrasnjost isto,top auto
mnogo ljepsi ovaj novi model nego prethodnik, mnogo. kod proslog modela, prednji dio mi je bio preruzan. ako cemo o ljepoti, E92 Coupe mi je trenutno jedan ako ne i dalje najljepsi BMW, lijepe zaobljene linije. Mislim da je E92 bio sa cetvero vrata, ali da je bio bas rijedak.
I kad mi pocnu "eksperti" pricati o Citroenu, Peugeotu i ostalim sranjima kakvi su i sta su. Nema bez svabe auta i to je cinjenica, ko se nije vozio u BMW-u i dozivio taj osjecaj ne zna o cemu pricam. HAHAHHAH pa ono su kontejneri za ovo.
Kupi sebi sta ti se svida. Nije vazno sta eksperti pricaju. Osnovno sto covjek treba da shvati je da su ukusi razliciti.
Imao Peugeota,trenutno BMW. Razlika drasticna ali je i razlika u cijeni drasticna. Koliko platis toliko dobijes.Moram napomenuti da sa Peugeotom u 5 godina nikad nikakvih problema sem cestih mjenjanja sijalica i to je sve...