Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nije nista protiv Engleza. Tacno je da je Freelander-ova unutrasnjost izgleda jeftino ali je ipak ovo vozilo u samom vrhu popularnosti u Engleskoj. Dalje, Englezima u vlasnistvu jedino je ostao TVR. Mala kompanija koja proizvodi bolide visoke sportske klase. Zvuk koji proizvode masine ovih automobila je fantastican. Maloj djeci mame moraju mijenjati pelene kad jedan od TVR-ova prodje pored njih. izzy je u pravu sa svojim komentarom. ulazak stranih kompanija samo poboljsava kvalitetu engleskih vozila. Najbolji je primjer BMW i recimo novog Mini-ja. Jedino bih na izzy-jevu listu dodao famozni Aston Martin (u vlasnistvu Ford-a) kojemu je popularnost medju mladjim generacijama porasla nakon posljednjeg James Bond filma, ipak cijena ovog automobila je tesko dostizna suma od 170,000 funti. Lotus Elise rules the curves :)
ovdje nema nista anti englesko nego relna tvrdnja da je freelander manje vishe shit od auta...tu su zato TVR, Lotus, Jaugar, RR, Bentley...engleske kvalitete i tradiciju niko ne moze osporiti
Zasto ste tako anti Englezi? Jel vama jasno da njemacka auto industrija jednostavno nije najbolja, te da cak nije ni na drugom mjestu. Prestanite ih vise favorizirati i stvarati nepotrebne predrasude kod ljudi.