Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deklarisani podaci potrošnje kod , ma svih proizvođača , nisu tačni, naravno troše više.
Ovo je trebalo opelu, mašina sa 1.6 l dizel radi promjene. Mašine 2.0 dci su dosta slabije u odnosu na konkurenciju, makar starijih modela.
Nervira me na ovim reklamama za automobile što uvijek prikazuju nasmijane vozače na cestama sa idiličnim krajolicima i bez drugih učesnika u saobraćaju. A u stvarnosti stojiš u gužvi na semaforima 50% vremena i kružiš tražeći parking. Stvarnost i percepcija.
Zamjena za Golfa s profila i koliko doplate? :P
...Opel Astra dobila novi dizelski motor.... -Toooooooo još samo da prođe 20 godina i ako budem imao kakav posao eto i ove Astre
Čovjek ne zna da li bi se smijao ili plakao na tvoj komentar, ali svakako zaslužuje like. Nažalost, živa istina.
cuj trosi 3,9 litara...ma ne trosi ni litre dok ne upalis motor :)
Ako malo bolje procitas...pise da je to prosjecna potrosnja na 100 predjenih kilometara...a znamo da auto ne moze preci 100km sa ugasenim motorom....
ma napuse mi se kuhrca i oni i njihova prosjecna potrosnja,samo klima trosi 1,5 litara
samo sto ima previse dugmica na ploci nekako komplikovano
izgleda tako, ali vjeruj da nije uopšte ;)
nevalja ovaj motor nista
Ma ako iko zna...ti znas...
http://www.youtube.com/watch?v=iBRW7xKR6Eo