Noviteti
0
Novi Renault Clio
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam tricu clia i nebi ga dao za ovoga. Nekako mi je ovaj novi vise klasican, kao polo i tako ti autici. Trica clio je najbolji a pogotovo sport od 172 konjica.
košto me je sa svim popustima 7900eura naravno tip 2004
očekujem sutra isporuku crknite
ODLIČAN !!!
102 KS dci obecava
bolji je stari...jedino ovih 205 KS mi zvuci primamljivo ps:isti 206-ca
usrase neko lijep auto!!!!!!!
sve vam je to djeco isti kurac, drugo pakovanje...kvalitet isti ko i prije 10-20 godina, samo oci zamazu...
bezzzze
skroz je drugaciji od drugih pa i bolji
isti opel tigra
Pa dooooobroooo,nije los, i on ce se vjerovatno sklapati u Novom Mestu u Sloveniji, bio sam u fabrici, ludilo je majke mi! Da mi je barem jedan. Mada sto se izgleda tice, VEOMA podsjeca na Megane, tako da neka razlika nece biti uocljiva. Takodje je istina da podsjeca na Peugeote, ali ne mora da znaci da kradu od njih, mozda lici, ali je tehnika kompletna njihova!!
Presladak je. Renault-u stvarno treba skinuti kapu jer malo ko drugi izbacuje ovoliki broj konceptnih automobila, i što je još bitnije, ovoliki broj kvalitetnih koncept automobila.
najgore kad je choek corav...chuj ideje od pezova uzimaju....pa renault je najorginalniji proizvođač avuta na svijetu....kopiraju ga i opel, i mitsubishi...
i ja isto. cista kopija peugeot-a.