Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemogu oni sa Mercedesom nikad
mozda bi trebao da bude Supra, u svakom pogledu. Kvalitet BMW u qrcu godinama.
@erlman Ovo mi je treci BMW, svi su kupljeni novi. Nikad nisam imao problema. Imam i Audi a imao sam i mercedes. Radim na usavrsavanju auta i znam mane svih luxuznuh auta i nisam nikad cuo za to "skripenje" u bmw. Inace bmw 3 serija kao audi a3 ili manji mercedes i nisu luxuzne limuzine i nisu bas dobro izolovani. Reci sta hoces ali sto se tice auta tu sam expert.
@Dino Z eto vidis ja nisam neki expert ali mislim da japanci prednjace daleko ispred ostalih. Lexus 2001 izbacio self park i hybride dok su svabe prvi put izbacuju 2011. O garanciji i kavlitetu se nema sta pricati. Japan je japan i prije bi lexa nego sve ovo navedeno. sad da ti navodim moje razloge al samo eto taj gore pametnom dosta. Merc je extra auto bilo dok je nisam ocima uvjerio da 8 godina stara S klasa truhne ispod tapacirunga na krovu.
Mislite nova supra ce biti novi BMW Z4
njzad da i bmw promijeni izgled kontrolne table
Enterijer pravi .ebacki s ovim bi i asistenticu s pravnog fakulteta pokupio
Samo BMW je auto, ostali si autici.
@ante k Malo sam se zajebo. Bolji je golf 2 ali za takve kao ti
Rece covjek i Biljakovog vozi kocku. Auto koje ima 2 godine garancije nije auto nego sandzak trans i papakmobile.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma stroj BMW jedan jedini😍🙌🙌🙌
@mumin12 Audijevi modeli pobjeđuju interijerom, komforom, udobnošću...
@Tvojefendija ....zagadzivanjem zrak, potrosnjom ulja, kvarovi na mjenjacima.....Audi je dobar ali je jos daleko od BMW-a
ovo bmw :))))
Drago mi je da nece , BMW nikada nece napraviti nesto slicno supri i 2JZ motoru , niti RB26DETT bez obzira sta pricali BMW fanovi .
BMW bei mercedes weggeworfen
@hksturbo varas se dijete, pogledaj koliko izvalce snage iz ovih motora od 3litre,,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)