Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
510 konja u kompaktni sedan...ova trka sa KS jednostavno gubi smisao. F40 je imao "samo" 470 konja! Ako ovako nastave za 10 godina će gurati motore od 1000 KS...
@Trt , za 10g ce biti skoro svi elektro :). Francuzi hoce do 2030 da prekinu proizvodnju auta sa benzin-dizel motorima, hoce cisto elektro, nije daleko ni svedska, dok u norveskoj najbolje se prodaju teslina elektro auta.
@Trt To su i nekad govorili za 300 KS, treba sportsko auto imati i 1000 KS :D
totalno nepotrebno, 500 konja koje nea šanse da možeš koristiti, zapravo servisi su ti koji jedino profitiraju. ovo je totalna glupost. jbt, nova trica 4-5 cenata kraća od e32, haloo ba. i da, vozim bmw nekih 20-ak godina
Alfa killer
Pa 4 godine kasne za alfom, to je nemoguce
Ta ce Alfa, kur ce se kako su sa 60 konja jacom Ferrarijevom masinom u Giuliji ostavili M3 na Nuerburgringu
@SejdoBrabonjak Alfa pravila auta 40 godina prije Ferrarija i 6 prije BMW-a. Ferrari je i nasto kroz Alfu. Tipicna si balkanska kockasta glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)