Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Audi na aparatima
šta audi....skoda se parkira sama već 4 godine hehehehheheheeh
Nije fino ovde objasnjeno, imaju i drugi parking sa senzorima gdje ti sjedis i auto se sam parkira. Ovde se radi o tome da ti nisi uopce u autu i plus sve to pokrenes na smartphone-u...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DA BI SE ONA SAMA PARKIRALA, JA JE MORAM IMATI ŠTO ZNAČI DA SE NEĆE SAMA PARKIRATI DANKEŠEN
Ne hvala, ja cu se drzati volana.
odlicna stvar, ovo meni treba
Hoce li se ovi konacno pomjerit s 3. pozicije po broju prodanih vozila ili ce vjecno ostati iza gazde iz Munchena i kruzica iz Ingolstadta:D
Pa nije ovo za fukaru sine...
ja prije 2 godine gledo po youtube mercedes kako se sam parkira ,jebeem te klixu
a moželi pobječi sam sa trotoara kad dođe pauk.
Yugo 45 na aparatima :-D
Kad ja mojom jettom sprzim niz brdo kamenje prsti. Nakon dva dana eno znak postavili za kamenje prsti. Kakav mercedes, jetta je zakon
Sto ipak znaci da se sam ne moze parkirati cim ti smart phone sluzi kao upravljac... Jbg.
Dok ljudi salju letjelice do Plutona mene treba da fascinira auto koje se samo parkira??? Mozda ratne profitere i novopecene tajkune sa osam razreda skole i kupljenom fakultetskom diplomom.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Ti si gazdurina najveci, svaki put provociras sa narodnim kolima :)))) Ide lajk samo zbog toga
@Trojanac Ma ja znam da ce se javit ovi sminkeri s linkovima kako je pezo bolji i od mercedesa...pa ja zato malo, ne bi li im sta uslo u glavurdu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta kad se isprazni baterija na pametnom telefonu, ostade merdjan neparkiran :P
Jesi ti ona sto lici na Zetu ? Nema te odavno, a svidjas mi se godinama :-(
Ne trazis me na pravom mjestu ;) :P
Mogu samo zamisliti kad "poduzetne" bosnje pocnu stimati mecke na auto-parkiranje u ovom saobracajnom rusvaju Sarajeva. Kada Mercedesovi softverasi prekucaju parking prostor i kulturu ovog podneblja, to ce biti specijalan dan.
audi se sam parkirao prije 5 godina ako gledamo njemce, a3 toyota prije 7, auris ovaj naslov je jednak ovome: renault uveo paljenje automobila na gumb, nema okretanja kljuca. ajmee. de malo se uozbiljite.
JASTACE !!! SAMA