Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odličan dizajn.
E ovo je vec ozbiljno od Mazde. Veoma ozbiljno.
Nako. Meni je ljepsi aktuelni model.
ide na alfu
Em japanac em dobro izgleda
osvježavajuće
Nadam se da su je bolje zvucno izolirali. U ovim danasnjim ti ne tereba radio ,"pjeva" sa svih strana.
ja ne znam šta je vama slijepcima, auto baš izgleda tulavo posebno u hatchback verziji, pogotovo ovi zadnji bokovi nekako izgledaju prazno, neiskorišteno, zaravnjeno. A ovaj kružni oblik vrata rezervoara nimalo ne pomaže. Izgled na stranu, Skyactiv motori su vrlo privlačni. Mnogo me zanima kako bi se to pokazalo u praksi.
hahah, e vozio ga ti meni do penzije živ i zdrav
Jedva čekam da dođe kod nas, odma uzimam...
Pogon na prednje točkove i manualni mjenjač - Mazda postaje neuništiv automobil. Pogon na sve 4 točka i automatski mjenjač nisu nikada bili Mazdin "forte". Izbjegavati obavezno!!!
Automatski mjenjac je za mekusce koji ne znaju sta je smek voznje i osobe sa invaliditetom (opravdano).
@starbuck Većinu današnjih automatskih mjenjača možeš voziti u manuelnom načinu ako želiš. Za grada je automatik dušu dao.