Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Biti novi modeli elektro auta ce imati hibridnu mogucnost dodatnu bez benzinskog motora vec ce se u biti alternator neki koji ce se pokretati benzinom i time ce puniti bateriju . tako ce ici auta i po 1000+ km . al brate preskupa su bez razloga. elektro motor je jeftiniji od benzinskog , jest baterija skuplja al ovo liko ne.. I za 10 godina sva ce auta biti elektro . to je sigurno .
Jbg. Ja nemam ni za golfa dvojku a kamoli za kakvo bolje auto. Radim u feudalno robovlasničkom društvu PREVENT.
400 konjskih snaga i max brzina 180?? Pa ovo je kocija a ne mercedes.. iz godine u godinu sve gori dizajn..
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
najveći problem električnih auta je zapravo dostupnost brzih punjača, i obnovljivi izvori te struje. baterije su druga priča ali tek za par desetljeća ćemo žaliti što ovo radimo od zemlje sada