Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma "pojava" u svakom smislu te rijeci, blago onom ko ga moze kupiti...
cuj nova generacija,samo promjene interijer,vani ista uvijek i cijena po 120.000€
zasto mijenjati perfektan izgled? taj vanjski izgled je bezvremenski, bio je moderan prije 40 godina i danas je a i bice za 50 godina...
Citam na njemačkoj Automotoundsport strani, da je to ovaj put potpuno novi auto (sto na pogled ovako iz vana bas i ne izgleda), a svjesno su zadrzali optiku starih modela, jer to kupci žele.
Zahvaljujući odličnim rezultatima u prosincu, ukupan broj prodanih automobila u 2017. godini je 12031. Također je i ovdje pao jedan rekord – marka nikada nije prodala više od 10000 automobila godišnje na tome tržištu. Prethodni godišnji rekord je 8201 automobil i to davne 1986. godine.
Više od 2000 prodanih automobila ovog prosinca u SAD-u Prošli mjesec najbolji je svih vremena u SAD-u za Alfa Romeo. Ostvaren je novi prodajni rekord. FCA je objavio prodajne podatke za prosinac 2017. i brojke su vrlo povoljne za Alfa Romeo. Talijanska marka je prodala 2034 automobila u SAD-u tijekom mjeseca. Najbolji je to rezultat svih vremena, a prethodni rekord iznosio je 1440 autmobila i to mjesec ranije, u studenom.
Evo ovaj Ante K,on ti zna sve u vezi mercedesa,strucnjak zesci svega mi
strasan djip...
Ovo sve moze Lada Niva plus kad je zagrebes ne places ko godina :-)
@BokirSDA a sta to moze niva sa 1.7i motorom.. auto kojem puca transfer kutija, kojem motor ne moze da izdrzi 20.000km, vrata prozoei ne dihtuju, ako pada kisa 78%si mokar jer voda ulazi kroz pod... Jedina dobra stvar tom tirskom isprdku je sto je jeftin.. ostalo u vecini slucajeva ne radi
Ovo nije nikakva "nova generacija" vec temeljitiji facelift. Karoserija ostaje ista, ali bruka dijelova bude promijenjeno. Isti fol kao golf sestica ili pasat prosle generacije, zadnja opel corsa itd. Sjeku se troskovi na sasiji i karoseriji, u principu dobijes totalno drugaciji automobil, ali jedva da izgleda drugacije. Truba.
Realno ovakva auta nisu za ovih puteva iako je terena.... Auto do 10000k.maraka sve preko je grehota
https://youtu.be/15MVD5rAUuo
Mozda da je jeftin i da zivim na Bjelasnici a ovako bez veze po Sarajevu glupost
Odlican je
Znal neko zasto je ova klasa najskuplja (dzipovi)?
Razumijem ja vas 2, al ima npr i ostalih njihovih dzipova glc gle i ostalih al ovaj opet nekako najskuplji