Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite u pm sa tim preseravanjima. Sve isto. Ne znas vise koji je koji.
I JA JARANE STO PUTA U GARAŽI HOĆU U S KLASU DA SJEDEM JA SVE U A KLASU SJEDAM
znači mečka se vraća na velika vrata novim dizajnom, zasluženo će biti br.1od njemačkog svetog trojstva. BMW je bio preuzeo tu titulu,Audi je puhao za vratom,ali mečka sad je fantastična. Ja sam uvijek bio poklonik bembare.
fino pise samo za Kinu, to je veliko a specificno trziste sa svojim pravilima i prohtjevima kineskih musterija
Koja je cijena ???.Vjerovatno preko 100 hiljada eura.Za iste pare mozes kupiti 4 nissana ili bilo kojeg japanca ili korejanca koji su 5 puta kvalitetniji od mercedesa.Mercedes je imao kvalitet 70 ih pa i 80 ih godina proslog vijeka.Taj kvalitet danas imaju japanska i korejska auta.Pogledajte u zadnjih 7 godina na njemackom sajmu automobila u Berlinu 5 puta su pobijedili korejanci ili japanci.Tu je kraj price.
Sve do E klase je obicno sranje....
sve je ekstra al felge su usrali
Ma daj ovo je ruzno. Mercedes u suzama
Taman za Kineze A klasa izadje kao S klasa
Ne razumijem zasto prave 2 ista auta, a klasa sedan i cla
Niko se renoa nije navozao. Steta lijepog izgleda auta sto ce mnoge upecat.
@ante k vidis kad stisnes gas :D
Ma isto ti je i sa drugim brendovima. I u BMWu rade motore u saradnji sa PSA grupacijom, a u audija trpaju VW motore. A ovi motori u A180d ili A 200 u suštini su dobri motori