Kuga za individualce
0
Fordov mini SUV u svečanom odijelu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kuga je predobra, ko nije probao ne moze ni znati, i usput za sve koji ne znaju ford je njemacko auto ;-)
Lepo izgleda auto,jedino sto je Ford trebao da ga drugacije nazove,jer \"kuga\" podseca na mnogim slovenskim jezicima pa i znaci opaka bolest......
Al svako se nadje da komentarise, ljudi provozajte se pa cete vidjeti ugodjaj voznje koji Kuga pruza. Eno imate ga na testu pa probajte...Svakako da nije za jahanja po trotoarima..sminka, elegancija..to se trazi ;-)
Čemu terenac koji će zapet branikom čim siđe sa asfalta!!?? Samo se preseravaju...
Frankestajn vozilo. Za terena sigurno nije, a u gradskoj voznji ne pruza nista vise od obicnog auta. Terenac za asfalta? Mamipara i nista vise.
Ma lada niva bolja stoput :D
extraaa
Kuga izgleda opasno......
pa ovo i jeste svabo :))))))
ma kakav ford... to nije vidilo auta. svabo zakon. getača rulez kroz titova.