Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednistvo BiH vec narucilo
ma kupit će Babo Tramvaj....😁
haj da se kladimo da ce golf 2 pod punim opterecenjem i punim gasom izdrzad tude na cesti hehe
Za ovo da radim 1000godina i opet ne bih zaradio.
Ko ormar koji sluzi nicemu iz 65-tih
Onaj crveni ima ljepšu liniju...dinamičniju.
prese ravanje, pervezije
@Pera Natankujeś? Śta znaći to?
@BihSport Sam śto ovaj za koju godinu vrijedi 15 miliona a tesla 50000,- mozda..Ako bude baterija se morala da mjenja onda nema niśta od Tesle..
Meni vala poruzan
Ako mi Rabija (zena)dadne, a rekla je krajem Augusta,kupi cu joj ovo cudo
Radije bih onog zahrdjalog Mustanga.
Bugatti 0-100 km/h za 2,4 sekunde...Tesla Rodster 2020, 0-100 km/h za 1,9 sekunde...Bugatti cijena 8 milliona EU a Tesla Rodster 2020 cijena $250 000...U narednih par godina Tesla ce prodati milione auta a Bugatti par stotina...tako Amerikanci prave pare i investiraju u Tesla Giga Factory najvecu fabriku na svijetu kod Reno-Nevada.
@BiH sport Mozda zato sto primjenjuju drugu taktiku trzisnog pozicioniranja i imaju skroz drugaciju ciljnu grupu. Tesla i Bugatti se ne mogu porediti kao firme, osim sto i jedna i druga kompanija prave auta, tu sva slicnost prestaje. Zapravo Tesla ima jako upitnu buducnost po pitanju postojanja, iako gotivim Elona i samu kompaniju nije sve ni blizu tako bajno kao sto ti to predstavljas.
Ovo nisu automobili koji se voze po cesti, nego investicija za idućih 20-30 godina.
ovaj sam cekao