Tamna tema
0

BMW X5, X6 i X7 dobili specijalne verzije

D. B.
Najsnažniji BMW-ov SUV trio dobio je specijalne verzije je donose unikatne boje karoserije, dizajn i dodatnu opremu.

Modeli X5 i X6 su dobili Black Vermillion edition modele te su lakirani u Frozen crnu boju s crvenim detaljima, a dobili su redizajniranu prednju masku s crvenim rešetkama, ekskluzivne 22-inčne felge od legura, i M Sport izduvni sistem. Također, tu su i sjajni Shadowline detalji eksterijera, crvena M Sport kočiona kliješta i svjetla s BMW-ovom laserskom tehnologijom.

Unutrašnjst je presvučena crnom kožom, dok kontrast prave crvenu detalji na stražnjim sjedištima i patosnicama. Naprijed su udobnija sjedišta, kao i staklo koje štiti od sunca. Nebo je presvučeno Alcantarom.

X7 M50i je specijalni ograničeni model pod nazivom Frozen Black Edition. Kao i u slučaju Black Vermillion paketa, tu je Frozen crna boja, crne lagane 22-inčne felge od legura, laserska svjetla M Sport izduvni sistem, stakla koja štite od sunce, Shadowline detalji eksterijera i M Sport kočiona kliješta. U unutrašnjosti su napravljene promjene, nebo je presvučeno Alcantarom kao i kod Black Vermilliona, ali su paketi za udobnost i tehnologiju, kao i panoramski krov, još uvijek opcioni dodaci.

Proizvodnja počinje nešto kasnije ove godine.

Vezani članci