Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO IMA PARE DA KUPI BMW NE POSTAVLJA GLUPA PITANJA JESUL SKUPI DIJELOVI,KOLKO TROSI I SL,A STO SE TICE BMW-A POTVRDILI SU I SA OVOM SERIOM 4 DA NEMAJU KONKURENCIJE
Ako te pare zaradjuje postenim i teskim radom itekako pita. Ti samo ne poznajes svet i kakvih sve ljudi ima zato generalizujes.
Dok mercedes uzima platforme od renoLa za nove modele, bavarci se bave ozbiljnim projektima :) Samo BMW! :)
prvo i ja gotivim BMW al kad vidim ovaj gepek i zadnji stok meni u glavi stoji skoda octavija ovaj im fazon kvari serijal pravih vozackih sedana. i jedno pitanje dje otisao 430d redni sestocilindricni motor kod ovog modela?
Molim savjete i ako iole netko zna koji nacin sem zenidbe da salje komentare vezano za odlazak iz famozne BiH, nemogu vise ovako, ili da se Bosna cisti vise od ovog otpada sto se gomilao godinama ili daj da se bjezi
Boli glava
Jao, kako mi se ovo sviđa. Moram priznat čak i više nego moja dvojka. ;-)
Šta reći, koju posluku porati!?
Dakle, 5-door serija 4 koja je bazirana na 2-door coupe seriji 4 koja je bazirana na 4-door seriji 3... Koja je poenta ovog auta?
Da se vozi I uziva ;)
Poenta je da se pare zgrnu, a narod ko narod je glup, ovo je u suštini serija 3 sa nekim sitnim detaljima izmijenjenim (nebitnim totalno).
Bmw je kralj nad autima. Uopste nije skupo odrzavanje novijih modela, cak su i smanjili potrosnju goriva, sad trosi 7 L na 100 km.
Mozda si upravu, ali ja mislim da su novi modeli napravljeni tako da budu sto jeftiniji.
Kupe sa 4 vrata?? Pa mogao bi se izmisliti neki novi naziv za tu klasu, ovo je klasicni oksimoron, kao npr. crni bijelac ili pametni glupan...
Nevrijedjaj mi BMW
fap fap fap fap fap haaaaa
umjetnost........
Najljepse auto ikada !!
BMW je top al Audi je preuzeo primat po svemu
Ma I nije ;)
Ahhhhhhhhhhhhh
coslultant - hm aj daj argumente da vidim po ceme je audi uzeo primat od bmw-a - ja koliko znam da je audi od volswagena dobio vise milijardi - da skinu bmw po prodaji - al znam isto tako dam im nije uspjelo - a u testovima bmw dere sviju - malo citaj o autima - a ne napamet pricat iz svoji usta - audi nikad nije bio marka kao bmw ili mercedes to nek ti je jasno - kakva je to marka kad ima pored sebe nekog tko mu govori sta ce kako ce tj volswagena - ***te marka kad nebi mogla sam opsata da nema velikog tatu
Nikad audi neće biti bolji od BMW-a!
Cijena sitnica.