Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo bmw sve ostalo je utjeha
@ScarFace i...mercedes,naravno....svaki od njih ima svoje posebne karakteristike.
I onda kazu francuz dobar hehehe, jeste dobar ali ovo je klasa iznad megana, c4 i slicne plastike
@mandrako reno nissan je najprodavanije auto na svijetu care. sada je i mitsubishi zajedno . to je reno, nissan i mitsubishi djuture. smece bavarsko koje se svako malo kvari a dijelovi preskupi a majstora niko nema. ovo je auto samo za one koji imaju pare a ne za one koji kupuju polovna auta i misle da posjeduju privatne avione. ljaksad
@ljetozima 'ta će Francuz, niko ne zna utegnut auto ko Švabo. Na francuzima stalno nešto škripi, klapa, cvrči, prava plastinjara, ko da su ga na 3D printeru odradili. A BMW radi ko sat, već trećeg vozam i četvrti će ako Bog da biti opet BMW. A to da se kvare je najveća laž, bmw trojke su jedni od najpouzdanijih automobila u klasi, nikad mi se ni jedan nije pokvario ni ostavio me na cesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ozada dobar, sprjeda Koreja.
Citam skoro kao Alfa Romeo dobila najvece povjerenje kupaca:)Ne znam,ali ko god nije imao problema sa kvarovima do sada,treba da kupi Alfu,imat ce ih sigurno:)
Ako ti se sin drogira, samo mu kupi Alfu, ponestat ce mu para za droge.
ford fokus!
jeb eno izgleda, dizajnom najviše baca na x2. Šteta što je prednji pogon
Napravili kinezi replicu BMW -M isto orginal odu mu na 1000 km leteci lezajevi ko u orginalnog aaaaaaa😧😧
skonto i BMW da seriji 1 treba motor poprecno okrenuti...
Golfe,jes to ti ? 😂
Ružan vala s prednje strane
LICI MI NA MERCEDESA MALO A U BITI DIZAJN KAKO UNUTRA KAKO VANI JE ISTI JOS OD 1992 MODELA .. SAMO JACE REDIZAJNIRAJU I UBACUJU KEREFEKE. A CIJENA AUTOMOBILA BMW JE PREVELIKA. DUPLO OD BILO KOJEG DRUGOG AUTA U KLASI JE ZAISTA PREVISE..
Mala aždaha