Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi moji kad cemo mi ovo vozat- kad bude ko audi jaje
Sve što mi od auta treba!
sad ce vrsni poznavaoci golfa dvojke crvene boje iz maranelo centra u buca potoku da daju svoj kriticki sud
Ne sirite dezinformacije i ne dovodite citaoce u zabludu .... '' ...nisu bile tacne nezvanicne informacije o snazi... pa umjesto 625 KS ima samo 617 KS '' vjerovatno ste prepisali clanak sa Top Gear-a ili EVO magazina gdje je navedeno 617 BHP sto nije isto sto i KS ili HP. Naime, Britanci k'o britance imaju svoju BHP ( Brake horse power) koja je jaca nego HP ili KS. Tako da je 617 BHP = 625 KS osnosno nezvanicne informacije o snazi JESU bile istinite. LP
ja vozim takav krs da je BHP=HP
Sta bi opajdara oplodio u njemu, samo da ga imam .. :/
Ne kontam samo jedno, imas auta od 300hp i idu do neki 245/250 kmh a ovi duplo vise hp i samo 304hp, mislim da se ta razlika najvise vidi na ubrzavanju.
@black hawk sorry, malo pogrijesio sa tekstom
@black hawk postoji elektronski limitator na 250kmh... Zakonom su vecina obavezni da ogranice brzinu(da se sirotinja ne ljuti i zeleni da budu sretni)
Ej vala, dizajn dobar, kokpit exstra i jaka masina, savrsena kombinacija, to je ono sto gledam kod auta ( bmw, volvo, renault, mazda) , audi, volkswagen itd dosadna auta.
Moras ti jos pure jesti.
Dragi Bože...