Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volio bih imati ovakav automobil...bas mi se svidja..
Ja ruznog auta. Od limarije pa do istrument table, sve nesto nazor. Nigdje blage linije da vidis. Mogu i misliti da ovo krkani sa lancem od tri kile vozaju.
@PixelSnake Kupi sebi pezo 307hdi i eto ti blage linije.. BMW je za tebe visa matematika nakon takvog komentara koji si ostavio iznad....
Vidis brale grijesis. Bmw prozivodi mini cooper i to vjesto rade. A sto se tice bmw oni ne znaju izaci iz stardnog bmw kalupa. Za mene svi bmw imaju istu njusku ,slicne farove i da ne nabrajam dalje. Oni talijanima nemogu ni prsmrdit sto tice dizajna.
Hit vijestza antikilogram: SMRŠAO BMW
samo nek prenoci na alipasinom. ima da nestane
e da ti je be em ve... i ostalo sveee...
hajde ba koga hebete, sigurno je jako puno ljudi u BiH zainteresovano za ovaj auto, ma bjež
Pa da ti kazem, vjerovatno jest zainteresovano jako puno ljudi, ja prvi, ali nema niko ni za tocka od ovoga!
same bi upadale u njeg
Ja od BMW-a mogu kupiti jedino poster.
Kralju nasmija me,al dobra je bembara sto jes,jes.
@grofy, eto ti imas veze, ja kakve sam BMW vozao sviju mi ti to nisi na slici vidio, kunem se svime da ti to nisi na tv-u vidio. Jedan moj BMW je bio vrijedan 75.000€ i ti ces mi reci ja nemam pojma?