Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da ti je be_em_ve... i ostalo sveee...
Kad je Škoda bila auto?
Fan sam BMW-a, ali jos kad bi malo poradili na nekom atraktivnijem dizajnu, da malo skrenu sa ovog "karavan" izgleda kod keca. On moze biti super atraktivan, ovako izgleda vise kao porodican dosadan auto. Da ciljaju malo vise na populaciju mladih i zene, bilo bi vrh. :)
Bio sam vlasnik skoro svih marki ali nemoze niko sa BMW.
@therat Netrebas da sumnjas. Bio sam vlasnik skoro svih luxsuznih auta i vecinu drugih. Japanci i koreanci me nisu nikad interesirali.
@AntiQ Radim na konstrukciji i razvoju auta vise od 30 godina i ako neko nema pojma onda si ti. Sudari se sa japancem pa ces vidjedi kvalitetu , naravno ako prezivis.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)