Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problem ovog vozila i jeste ako ga se docepa neko kome su noge duze od kreveta pa to kasnije ode u qurac!
Nije važno ko šta vozi ovdje se radi o savrşenstvu tehnike luksuza i svega što Ovo Auto posjeduje naravno da nije planiran da se prodaje srednjoj klasi koja zarađuje prosjčnu platu netreba gledati na ove stvari sa pesimizmom. Super izgleda a moj allroad 6 2016 godine isto nije loš .
Najveći je problem što automobile ovakve klase i cijene uglavnom komentarišu klix korisnici koji u suštini voze neku kantu od vozila do najviše 6-7000 maraka a daj Bože i to. Mnogi i nemaju nikakvo vozilo, sanjaju da će povesti jednog dana Porsche Cayenne ili BMW-a X8icu koji su u rangu sa ovim vozilom pa su tobože to bolja vozila i to su njihova vozila (jer oni tako maštaju) a njihova vozila iz mašte su bolja od ove zvijeri.
Imam 4 godine starog bmw-a tricu. Jel smijem ja da bacim komentar kako je ovo skupa zaje bancija koja sluzi za pokazivanje moci i bogatstva. To mu je primarna svrha
@ProdajemKrmad Problem je što dolaze ljudi da daju negativne ocjene na nešto što nisu možda uživo ni vidjeli a ne sjedili za volanom istog. Vjerujem da je ovo vozilo pokazatelj luksuza i ima svrhu da bude prestiž. Lično vozim od navedenog proizvođača model Q3 iz 2013. godine i odlično je vozilo, a ovo mora da bude bar 2X bolje
Naprave zgradu od auta sa ogromnom potrosnjom i onda ubace neki mali elektricni zvrk od 20-30 konja da bi izbjegli poreze na zapadu i da se vode pod hibrid pogon, a obicnim smrtnicima broje kad zapale cigaru. Koje licemjerstvo.
Kako god, dao bih nekom pi*ku za ovo
A moglo bi se pocastit naredne godine aBd.
Ruzno brate, kia ima puuuno bolji dizajn od ovog modela...
veceras mokri snovi
Evo narucio sam ga, hocu i ja da budem gospodar prstenova
Dizel😭
nemože vw bez dizela. stara otplaćena tehnologija koja se polako zabranjuje pa daj da prodamo što može više. fcku tdi.
Stara otplačena tehnologija? Lupaš o stvarima a pojma nemaš.