Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ovi ostali nemogu napravit nista a da nije ko klonirano. kapa dole za inventivnost u dizajnu. umjetnicko djelo, kao i svaka alfa
Uuu sto se Alfa vraca u velikom stilu :D Jos jedan mnogo interesantan model :D
neko rece da su Alfe do 100.000 i onda rikne motor...ima ih, ali kad se ne paze, cisto jedan primjer jedne 😊 Vehicle offer: Alfa Romeo Alfa 159 3.2 JTS Q4 Distinctive *Xen*Nav*Shz*Sbd for 3060 EUR https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=235345768
Sve 5, ali neko negdje skoro rece: "Čemu sluze SUV-ovi s 500 KS?"
Fantasticna - kako ljudi imaju smisao za lijepe stvari, majku im njihovu - sta god je lijepo, oni su stvorili. Od umjetnicki ljepota do hrane, od mode do namjestaja, od kuhinja do mode, od brzi camaca do auta. Svabo je najbolji inzinjer i tu im skidam kapu - ali kad se govori o ukusu, kapa dole Talijanima.
jednom je cuveni henri ford rekao... jedino auto kojem skida kapu je alfa...poz iz cg.
Izvukli je na test, pocela joj kugla lupati. Stali da zamijene, skontali da moraju i gornju i donju lafetu zamijeniti u kompletu...izasla ih kugla milju... :)))
Top auto!
Lijepa za garaze, hahde jreni negdje na put od 2000km
Giulia na steroidima
FIAT sa drugom značkom. Smeće italijansko.
kaze onaj 'ko vozi Golf III polovni sa vise kilometara nego sto jedan Boing 747 ima.
Photoshop :O hahah
Fauwe na aparatima...