Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod mene se ova lampica ne pali, nego se samo nekad ugasi.
Ja pre par godina vozio Mercedes GL sa rezervoarom od 110 lit,dosao na pumpu sa rezervom i ovaj sto toci saginje se ispod da vidi da ne curi posto usuo vec 100 litara😂
Moja E klasa iz 2020 ina kapacitet od haman 80 litara. Na autoputu laganini 1,000 km
laguna 2 je isto imala tank 70 L
prica ide ovako: sipao jedan lik uvijek za 20 km, jbg nestasica, vecina nas je tako. i otac mu napuni do vrha i kaze nastavi sipat i dalje za 20 km, svaki put nakon 100-200 km ti dopuni, ali nikad NIKAD ne dopusti da ti je rezerva....em steti autu, em moze ti nekad bas zatrebat ali nejmaaaa.
E, jes ti priča, u tri mačke piterine! Sjedi, jedan!
Takva tenzija kad ono khurchina
moj BMW 2 Gran Coupe ims 42l....teska smijurija.
Ja nemam taj problem. Uvjek mi je na maksimumu tank, kažu da je to najbolje za državna /službena vozila.
Bajazit- Predji na elektricni ,elektricni ne poznaju takve , slicne i mnoge ostale probleme koje muce SUS-ovce 🙂
Jedini problem kamate na otplatu, ali hajde 200-300 KM dole nije ništa
Nek ima lazne rore, displej od 20" hebo funkcionalnost
Ja s mazdom prešo 100km na rezervi. 70 km sam vozio a 30 gurao
Generalno nije dobro voziti na rezervi (pogotovo dizele) jer se pumpa za gorivo podmazuje preko samog goriva. Ako voziš na rezervi sve će se češće dešavati da ne uzme dovoljno goriva pa se pumpa slabije podmazuje a što uzrokuje pregrijavanje pumpe a dugoročno do kvara
Pa ja bih se zabrinuo kad bi mi se ugasila lampica. Moj auto ima "automatski senzor koji sam aktivira žmigavac" sa skretanje na pumpu i to vrlo često.
🤯auti😩