Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas ti pravo al stas tesko se svadat sa takvim idiotima.Ipak je svabo svabo,a kad ih pitas sta tocno nevalja kod alfe kazu nekvaliteta i talijansko sranje.Vazno da oni voze svoje svabe a u alfu nikad usli nisu.Ja bi njih poslo a autoshow pa nek bar sjednu i osjete kako je sve pdoredeno tebi i kako je ugodno unutra ko da je za tebe napravljeno.Brzo bi promjenili misljenje a jos da ta djeca znaju i vozit pa da ga provozaju heh nebi iz njega izasli.
tako se to radi ! i onda ce za koju godinu fabrika narodnih auta kupit sva tehnicka rjesenja od bosha ili koga vec kome fiat proda svoja rjesenja a ovi ce se busat u svapsku tehnologiju i kvalitetu. za informaciju giulija 1300 iz 1965 (ako ne iranije) je imala 95ks tad je kafer imao 23 ks i 30 godina kljuso do 34 iz 1300ccm.