Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram Serif Mubarek Olsun Mulleru
Mulleru je najeftinije pojetiti PIK bazu od Banja Luke do Sarajeva..pojeftino pokupovati odsječene katalizatore Euro3 te po dva sastaviti da bi imao Euro6...kakav softwer, kakva p.m.
nadam se da ce i skodu audi i seat isto zakaciti das Softver
Dok se nekom ne smrkne, drugom ne svane.
si vidio dokle boris tadic dogura
Evo maloprije slusam jednoga eksperta-za kupce(vozace)se ne mijenja nista! Isto tankas, isto trosi, to fakticki nije prijevara kupaca, nego "steta za okolis"!😉
no shit sherlock.. pa u tom je i poenta
Zagadjena okolina steti zdravlju kupca
Nema nesto clanaka o francuskim kantama, haman nisu uplatili globu za ovaj mjesec.
Hvala Bogu ziv si,reko da te nije kap strefila ili slicno...
Nece to mene prijatelju, ja ti zivim zivot bez stresa, bez francustih auta, bez nepotrebnih troskova...recept za dug zivot. Hvala sto brines.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo neka Berlin nastavi da slusa Washington i radi protiv Kremlja, odnosno sopstvenih interesa. Od trenutka raspada SSSR-a Bela Kuca radi na slabljenju Evropske ekonomije, a sadasnji slucaj Volkswagena je savrsen primer te politike.
jesil ti grofe jos u onoj tamnici
A stari dobija oko 30 mio odštete + 28,5 mio penzije.
Vidi se da ima znanje još malo i ko blackfielder
nekom smrkne a nekom svane