Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor nagazio gas umjesto kočnice, pa bi sad da prebaci krivicu na auto. Ni prvi, ni zadnji ...
@Saran61 Smorio si i Boga i naroda vise.
@Yveslarock Ne diraj mi sharana @Saran61 to sarane @dellboy071 zabaguje telefon zadnje generacije, zasto nebi i elektronika u Tesli?
umjesto da kupuješ Teslu napravi poštenu kuću od cigle, ne od šibica
Da.Da je vidjeti kako tesla probija armirani betonski zid
Drko po gasu da mu se ne ugasi motor, bio ladan, navike se ne može lako riješiti. Hoće naftaši dokazati da ne može na struju voziti auto.
Ovo je dokaz da moze i vise od toga :D
treba imati hrabrosti pa napraviti ovakvu tehnologiju znajuci da ce se desavati stvari kao ove. jednom kada nasa djeca budu uzivala u carima tehnologije dovedene do savrsenstva, bicemo zahvalni elonu za hrabrost da izdrzi i prodje kroz ovaj proces koji je neminovan.
Nova tužba protiv Tesle: Vlasnik Modela X tvrdi da mu je sinu auto samo napisalo zadaću sa pogrešnim odgovorima
Kako se takve stvari nedesavaju ostalim autima. Jer znamo da i ostala auta imaju elektronsku pedalu gasa . Nije jos zabiljezeno da auto sam dadne puni gas. Promasio kocnicu pa hoce da naplati stetu.
Tesla na aparatima Jahhaja i ja jednom o aparatima
Ako njima nevalja nek ga doniraju u Bosnu :)
Vlasnik automobila je pojeo malo vise boba, pa ga prenijelo 😂
Jeste dosadni sa teslom
Naisao pored visokog napona!
Daj je vamo da joj Bošnjo spoji pojacalo od 1000W na one braterije, ima da kroz zgrade prolazi.