Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledati šta njemački taxisti vozaju i sve ti je jasno
Samo Toyota hibrid, prelazi pola miliona bez greske
Kako može baterija da izdrži 500.000km ?
Imam Hyundai ix35 crdi 1.7 i hvala Bogu apsolutno nikakvih problema. Osim malog servisa i disk pločica u početku kupovine više nikakvog ulaganja. Nikad se lampica nije upalila za razliku od Švabe što sam imao prije. Jedina opaska što je malo lijen na gasu, ostalo sve čista desetka. Ako želiš terenca srednje klase , svaka preporuka za ix35
Zelis terenca da valja - kupi Toyotu. Sve ostalo je na šta naletiš. Navozao sam se svega u životu ali što sam imao Hiluxa - to je mašina koju nikada neću prežaliti a prijatelji mi kažu da je Land Cruiser i bolji. Od ovih što su nabrojali, KIA je majka, Dacia je EU Lada Niva, Nissan je sasvim OK SUV kao i IX35 i bolji su od švaba ili francuza istog ranga (klase).
Ja šta će nego pisati kritike o modelima koji se prodaju bolje nego VW. Objektivno nema šta.
Nissan qq je top sug auto
SUV vozila se kupuju zbog osjecaja prestiza i krkanluka....
Sva auta za koja i 70% svih kupaca znaju da su smeće.
Evo i kod mene na 2ci otisla Adpumpa
Jarane da se ne lazemo DACIA DUSTER je smece , ode AdBlue pumpa - 5000 KM cijena hahahaha necu od ostalim stvarima