Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne cudi me da su lazirali, jer ko ce ba vise za Golf-a glasati, pored takvih automobila danas...
Golf je Golf, prođi kroz cijelu bivšu Jugu i pitaj koji je najbolji auto, garantujem 90% Golf a i Nijemci ga još obožavaju samo im je džep deblji pa može i Passat :-))
Ovim je narušen i Volkwagen-ov ugled u svijetu. Izuzetak su naravno vjerni vozači u BiH sa provjerenim Golf 2 :))
golf 2 san svakog muskarca
koja blamaza za Njemacku i ADAC..... zar na ovom dunjaluku samo lopovluk zivi....
U svemu ovome vjesto su izbjegli odgovoriti koji je onda automobil godine,odnosno ko je POSTENO trebao biti prvi??? Da nije neki Japanac ili Korejanac kojem su se SVABE smijale i spradale ili neki francuz koje pljuju na svakom koraku ili cak Volvo koji je u Njemackoj po NEZAVISNOM istrazivanju najpopularniji brend,odnosno brend koji su njemacki vozaci izabrali kao najpouzdaniji... Odavno se zna da ADAC filtrira rezultate,a pogotovo kad se uzme u obzir da u statistiku kvarova NE unose kvarove na domacim brendovima kad moraju izaci na lice mjesta???
a sto je moral kod ljudi, hocu reci priznao je da je lazirao i povukao se s funkcije a kod nas onaj B...r da ga ne imenujem jos se brani a zna se ko je i sta je i ne samo on nego svi se jos bore fola najposteniji ovo ono pa da ste posteni imalo znaci imalo osjetilo bi se u drzavi nego ste mafija svoje vrste...20 godina niko ne krade a drzava duzna 8 milijardi ja nezz koliko smo mi glasaci glupi pa svake godine izlazimo na izbore umjesto da prosetamo udahnemo svjez zrak taj dan kad treba glasati umjesto da niko ne izadje mi hrlimo ko ovce u tor daj mom ne daj njegovom svi trebamo odustat i onda ce biti napretka jer ne mogu izbori biti priznati kad je manje ja msm od 49% izlaznost ja msm nezz tacno te procente...
Mora da je neko naš bio u komisliji?!
Hajmo sad navali bosanski narode na dvojke.
"Der Gnojf. Das scheisse." Udarac svima koji svršavaju na pomen Golfa..
Na Top Gear emisiji kazu da je Ford Focus bolje i jeftinije auto od dosadnog golfa...
Ma yebo te golf pored forda cokusa
Jaoooooo ja kontala samo kod nas može ovako nešto da se desi....
commyyyyyyyyy ;)))))
commy nije valjda od tebe ovaj minus...ja to ne želim da vjerujem hehehheeh
...paša moj, štos se razgalamio :)