auto
0

Nezapamćena potražnja u Evropi za novim Range Roverom

Sarajevo-x.com
Range Rover Evoque predstavljen je prošle godine u Ženevi i već tada pobudio je strasti među ljubiteljima terenaca. Novi Evoque donosi novosti sa izuzetnim kupeovskim dizajnom.

Brz je i okretan i time apsolutno primjeren savremenom, zahtjevnom vozaču koji očekuju očaravajuću harmoniju dinamičnog upravljanja i sofisticirane izrade. Opisuju ga kao najmanjeg, najlakšeg i najštedljivijeg Range Rovera dosada. Ipak, neupitna je njegova bezobzirnost u vožnji.

Zavodljiva paleta vanjskih i unutrašnjih dizajnerskih mogućnosti uz bogat izbor naprednih tehnoloških mogućnosti, omogućava potpuno prilagođavanje ukusu i životnom stilu pojedinca.

Ovakav drski i originalni dizajn predstavlja evolucijski korak u klasičnim dizajnerskim potezima Range Rovera. Moderan i sportski prostor za putnike, intuitivne tehnologije i dinamična vožnja po najzahtjevnijim terenima, dodatni su atributi koji su Evoqua učinili "must-have" terencem u Evropi. Već sada postoji lista čekanja, dizelske verzije već su rasprodane, a zbog tako velike potražnje, rok isporuke za novog Range Rovera je čak šest mejseci.

F-AC, distributer za Range Rover vozila u BiH, danas će dočekati Evoque prvijenca u salonu u Sarajevu, no posjetitelji će ga moći vidjeti samo u nekoliko narednih dana, obzirom da je pomenuti model već rezervisan i čeka svog novog vlasnika.

Predlažemo da naredne dane iskoristite i vidite novog terenca za kojim je poludjela cijela Evropa.