Otvoren Peugeot Blue Box u Doboju
0

Najveći Peugeot prodajno-servisni centar u BiH

Sarajevo-x.com
Svečanom ceremonijom je obilježeno otvaranje Peugeot Blue Boxa u Doboju, najvećeg prodajno-servisnog centra prema Peugeotovim standardima u BiH.
Otvaranjem ovog objekta koji posjetiocima omogućava sveobuhvatnu ponudu Peugeotovih proizvoda i usluga, kompanija Novoprom, ovlašteni Peugeot koncesionar, obilježava ulazak u 10. godinu poslovanja.

"Uvjereni smo da će proširenje kapaciteta i objedinjena usluga u novom prostoru unaprijediti našu djelatnost i omogućiti jačanje Peugeotove mreže u ovom dijelu BiH. Ponosni smo što ćemo otvaranjem Peugeot Blue Boxa stvoriti uslove za otvaranje novih radnih mjesta i na taj način dati svoj doprinos u razvoju privrede Doboja. Iza firme Novoprom stoji 500 zadovoljnih korisnika Peugeotovih vozila i usluga servisa, a novi objekt će omogućiti da Peugeotova usluga u budućnosti bude na još većem nivou, implementirajući svjetske standarde i praksu", istakao je Novak Ilić, direktor i vlasnik firme Novoprom.

Peugeot Blue Box u Doboju prostire se na 1.300 m2, posjeduje moderni prodajni salon, servis, prodavnicu originalnih rezervnih dijelova, lakirnicu i tehnički pregled vozila.

"Veoma smo zadovoljni rezultatima koje je Novoprom postigao u posljednjih devet godina kao ovlašteni Peugeot koncesionar i sigurni smo da će i u budućnosti uspješno predstavljati Peugeot te novim i modernim objektom jačati naš brend na tržištu. Otvaranje novog Peugeotovog centra najbolji je dokaz da na lokalnom nivou posjedujemo veliki potencijal i predviđamo daljnje jačanje naše pozicije po pitanju prodaje i postprodaje u Doboju", rekao je Pedro Regalado, menadžer Balkan zone Peugeota.