Najveći prodajni centar
0

U Doboju izgradnja Peugeot Blue Boxa

Sarajevo-x.com
Radovi na izgradnji Peugeot Blue Boxa u Doboju su u završnoj fazi. Novi prodajno-servisni objekt, izgrađen po strogim Peugeotovim standardima, bit će ujedno i najveći Peugeotov centar u BiH.

Firma Novoprom, ovlašteni Peugeot koncesionar, do kraja 2011. godine u Doboju će otvoriti Blue Box, globalni koncept prodajno-servisnog centra koji omogućava posjetiocima sveobuhvatnu ponudu Peugeotovih proizvoda i usluga.

''Ponosni smo što Novoprom, naš ovlašteni koncesionar, otvara Blue Box i što će građani ove regije već krajem godine imati priliku da posjećuju novi objekt projektovan po najstrožijim standardima Peugeota. Sigurni smo da je otvaranje ovog objekta još jedan korak ka boljem pozicioniranju brenda u ovoj regiji, a vjerujemo da će posjetioci biti itekako zadovoljni potpunom uslugom koja će im biti pružena na jednom mjestu.'', istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeotovih proizvoda za BiH.

Najveći Peugeotov prodajno-servisni centar u BiH prostirat će se na 1.300 m2. Posjedovat će moderni prodajni salon, servis, prodavnicu originalnih rezervnih dijelova, lakirnicu i tehnički pregled vozila.

Iza firme Novoprom stoji 500 zadovoljnih korisnika Peugeotovih vozila i usluga servisa. Otvaranjem Blue Boxa u Doboju firma obilježava ulazak u desetu godinu poslovanja.

Vezani članci