Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi S40 nije bas mali iznutra jer mu je prosiren zadnji ovjesni sistem tako da je dobio vise prostora iznutra nego stari koji je za 10 cm duzi, inace on se pravi na platformi P1 tj Ford focusa i Mazde 3. Nemoze se porediti s40 i s60 jer su dvije razlicite kategorije auta.
Volvo ostaje volvo.Uvek najbolje.Steta pa nemam para da ga kupim
vozio ga na test voznji, savrsen, osim sto je dosta skucen unutra ;( svi iznad 1.80m visine tesko da mogu nazad udobno sjediti.
dobro auto za dobru cijenu...ali VW AG je VW AG ! :)
Vidio sam ga uzivo, a oni koji NE ZNAJU sta je Volvo, bolje i da ne komentarisu... Imam samo jedno reci.... RESPECT !
Eno izlozili su ga u gradu, meni nije nesto, imam osjecaj da je to novi FOR focus produzeni... I nesvidja mi se unutra, katastrofa je ona tanka armatura...ostalo je ok, ali je malo auto meni...Prije bi uzeo ili nekog kompakta ili neko vece auto!
Nema sta, Volvo je Volvo.
zakon auto, a neki dan sam vozio s 60, joj bolji naravno
nije za mene