Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ba Njemci, koji vam je više? Gdje je njemački kvalitet, pouzdanost i preciznost?
Ma ko zna gdje se to više sklapa i ko im nadzire proizvodnju, jeftina radna snaga, loše obavljen posao, i tako to.
@Scorpio Koja glupost. Njihov proizvod i njihova odgovornost. Pa ne sklapaju automobile bez provjere dijelova. Ne trazite takve isprike kada se greske nadu u automobilima Francuskih i drugih proizvodaca.
i mercedes postade bizuterija od vozila
@ante k misliš
Klix seratori sa svojim znanjem i zakljuccima. Samo da im ozugat nijemca a svako bi ga zelio da ima.
misliš
@gertje kvalitet njemački
uvijek sam tvrdio da danas vise nema velike razlike u kvalitetu izmedju svih auta. Ljudi sebi stvaraju iluziju na osnovu brenda. Da je u pitanju fiat svima bi bilo kao "logicno", a sad se svi cude. Haha Dacia moze nekad 20g, a mercedes nekad ne moze ni godinu izdrzati
@c8politan Razlike u kvalitetu auta iste klase su minimalne. Pri tome mislim na mehanicku kvalitetu tj. pouzdanost. Sto se tice kvaliteta materijala i montaze razlike su puno manje nego prije a u dosta slucajeva su nepostojece.
bravo ,realno govoriš
Fuser udarili svaki vikend nesto novo, poceli kao opel cijene do plafona a kvalitet nula. Nije djaba svabo izmislio toplu vodu.
Škutori na aparatima..
hahahahahahahahahahahah
Američki paraziti pokušavaju oporaviti svoju auto-industriju smještajući konkurenciji. Prvo je to bila Toyota, nedavno VW a sada Mercedes. Ofirni ste više.
Gastabajteri na aparatima !
Mercedes N serija .
Hoćeš ti imigrante zaposliti i jeftinu radnu snagu, eto šta dobiješ.
Krš, zaradili na Jevrejima i kopirali Škode.
@TrebinjeNikadJace Izgleda da i ti ko Dodik imaš papire da si psihopata?
Odavno se nikom od ovih od ranije poznatih policiji nije pregrijao anlaser