Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Mate imenjače moga Ante.
GENIJE
el mate ibn rimac :))
Svaka čast,. kažu da je najveći blagoslov nekom ako radi ono što voli, uživa stvarajući i pri tome još lijepo zarađuje, mada sama zarada i bogaćenje za takve osobe kao što je Rimac i njemu slične ne nosi neku značajnu važnost.
Ebiga ispade da covjek pravi sve svjetske automobile, siguran sam da za svoj rimac ne proizvodi nista od glavnih komponenti kao sto su motor, mjenjac, ovjes, elektroniku, bavi se sklapanjem djelova, malo doradi karaseriju i ispada da mercedes ne moze napraviti auto bez rimaca, ma daj.
Oni proizvode vlastite motore, mjenjace, digitalne tahograme, torque vectoring sisteme itd. Jedan od najvećih proizvođača te opreme u Evropi. To tvoje "siguran sam" okači mačku o rep, imaš google pa čitaj
@entropist Idemo koristiti logiku, kompanija rimac ima 60 uposlenika, planiraju prosiriti proizvodnju i povecati broj na 150 radnika, kompanija mercedes iz studgarta ima blizu 300000 zaposlenih a po rijecima mate rimaca maltene mercedes se ne moze napraviti bez njihove pomoci, ma daj, ovdje se radi o cistoj lazi, veci udio u proizvodnji automobilskih marki ima bekto precize nego rimac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rimac nemre kariole napravit kamol auto
Ti ''mores'' samo srati
Nas bosnjak katolik.
to rimac svaka cast, da hoce ova omladina da se ugleda na tebe svjetskog covjeka a ne kojekakve krimose i primitivce na ovim nasim prostorima...
Da smo svi ko on, ko bi vozio tramvaje, cistio ulice..?
ELEKTRICNI AUTI NEMAJU BUDUCNOSTI KAD HEBENI MOBITEL NEMERE IZDRZAT VISE OD 1 DANA...
Bas dobra usporedba
kad se u nesto ne razumijes,sutis i ne pametujes..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)