Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo auto i "vozac" sa stupa oborit ce i ovaj rekord
veoma moguce kako ne razmisljate glavom znaci auto malo stanilno dobre gume pa nine ovo elektricni 918 koji ima teske baterije i koje je trsko oko 1600kg!? znaci ova rekord je 5sec. daleko od Pagani zonde R koja ima 6 i 47 znaci ovo je malo strojjj auto nije prebrzo ima dobro medjuubrzanje lagano
Zonda R nije u konkurenciji, ovdje se prica o autima koje mozes registrovati i voziti cestom
Ne vjerujem dok se ne obavi neovisni test. Da je puno slabije auto i bez Toruque Vectoring sistema bilo brze od 918ke pa nije moguce i to citavih 5 sekundi. Pa ko ovdje koga zajebava?!!
zasto nije moguce ako vozac zna zanat.?kontas.?
slabiji, ali lakši i s aktivnom aerodinamikom
Mozda zato sto ste u vlasnistvu vw grupacije...
Smijesno je kako sva autoindustrija polako postaje nacionalizovana... zavrsit cemo na trabantu opet
@<!-- Pa mi od automobila proizvodimo presvlake za golf :D zavrsiemo zdravo, na biciklu :D
Varali bi zato sto su dio VW grupe, a poznato je da VW vara svoje kupce i obmanjuje javnost.
pitaj prvu osobu koja vozi francuza pa ces vidjet ko koga laze, preko hiljadu puta sam cuo ljude koji voze ta smeca da nece vise nikad ni francuska kapa u avliju a ne auto , al za one koji posjeduju ima onaj Bosanski ego , nisam nikad bio kod majistora i trosi mi 4 litra , kako da ne .
@vwlover Moj stari vozi Clia već 7 godina, prešao 180 000 km, uz redovne servise, bez ijednog kvara. I dan danas ne troši preko 4.5 l.
Ja iskreno vjerujem Lamborghiniju.
Samo vjeruj! :D