Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije loš ovaj "ugursuz" :)
Ma vala meni se ne sviđa iskreno, ova auta nova sve na isti kalup !!
VW gigant,nemamo pojma koliko su ljudi jaki,jedan podatak od VW group: Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, SEAT, Škoda, Ducati , MAN, Scania, Neoplan
znas li koliko dionica vw drzi porsche?
To je pitanje ekonomske racunice a ne kvaliteta... I Ford je vlasnik Jaguara, a i Tata motorsa, ne zato sto je kvalitetan nego zato sto su ga otkupili, pa pogledaj na sta lice stari Jaguari a na sta novi, kao nebo i zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....PRODAJEM TRAKTOR LAMBORGHINI ...NEMA GUME ALI IMA DOBRU VUČU...!!!!!!!!!!!!
Kako cu slatko da ga kupim hahahahaha
Lamborghini Usrus
Haman duplak :)
Malo podsjeca na BMW X6, ali dobar je, ima ljutu facu.
Range Rover Evouque
@Mosaik - A i lice malo... Jeste dobar, al' meni je Range Rover Evoque pojam modernog SUV-a, barem po mom nekom (ne)ukusu :)
Future is here!!
vauuu jos jedno u nizu auto koje necu nikad imat
i tako polako ali sigurno, nestaje duh koji su imali Lamborghiniji...
mozeli zamjena za nesto sa mog profila.....