Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je s turbinama nabijati konjazu
jedan je skrhan u need for speed filmu :)
Made by Sverige
Bolje da je sverige nego Kina volvo
@Dino Z volvo je stroj za sva auta taman da je mongolski a bas me zanima sta to volvo ko volvo ima kinesko sem vlasnika. Hoces reci da je Chelsea ruski klub samo sto je vlasnik rus ili city arapski
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne glumi primadonu ko ferrari, nije vulgarna ko vw lambo, nije napuhana ko aston i mc laren, nije ni blizu hajpana ko bugatti. ovo je kao 911turbo na kvadrat, sjedi i vozi svaki dan, ništa überspecijalno al podera sve i jedno auto što postoji. za one koji imaju pare digni slušalicu i nazovi christiana u ängelholmu i kupiš je. šta ti može mate prodat?
@b1ackie ?
kanta za RIMCEV koncept TWO