Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako da skontam ovo jeftino kurvanjsko uvijanje cura po haubama auta na izložbama. Šta ona ima s autom, tehnologijom i na kraju s nama koji želimo da vidimo te fotke bez njihovih čačkaličastih nogu.
@RaspjevaniSateliti ona sa autom nema ništa, no ti sa ovakvim autom mogao bi imati puno s njom :)
Kako ova zapdna civilizacija ponizava zenu.
@Strelax7 A opet svi idu na zapad,niko u Saudiju gdje su žene najslobodnije
@Strelax7 Zasto, cure rade i pri tome su bolje placene od tebe. Trebo si odselit na istok pa da vidis kakva su prava tamo.
jest loše ovim u porshe-u ;)
Sve ove izlozbe bi bile puno bolje i ukusnije da nije ovih zena na svakom mogucem vozilu,ok mi je da su prisutne i da budu kao neka dobrodoslica,ovako mi je malo previsee
Skloni ba nogu bibo,ne vidim branika...
kurave raspale
ferida trese stroja
Kako je ovaj portal smijesan. Svakodnevno izvjestavaju o bijedi i siromastvu, haosu u kojem zivimo i onda otisli u Prag na prezentaciju porsche-a... Da nase politicare drzite u toku sta da kupe? :)
Prva stoji boing pored porse
Šta je auto, bez žene u njemu.
Hahahaha vi u Pragu, pa vi ne znate ni objavljivati članke a kamoli ići u Prag......
Ma sviraj mu,ako nezavergla i nezatrese.