Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ken Block je top vozač za marketing a o Loebu ne treba ni pričati,genije...
Čovjek u WRC redovno završava sezonu sa 0 bodova i završi iza dvadesetog mjesta. To samo pokazuje kakvi su tamo vozači. Porediti ovog levata sa Latvalom, Raikonenom ili Loebom je smiješno. Da ne pričam o starijim finskim vozačima.
Ma lik niđe veze sa vozačem, ne kažem da nema vještinu, ali nije ni približno reli vozač.
Smiješan je ovaj Ken Block, komercijalni vozač, Loeb ga je jednom prilikom demolirao. Mislim da bi i sto i Ogier uradio.
@Istinnna Malo edukacije momak: https://www.youtube.com/watch?v=5ZfopBm9dGY. Ne mogu se porediti uopšte. Isto kao onaj neki što loptu pimpla X puta a veze nema sa fudbalom.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Babo babo moze li tvoj golf ovako. ... Zvz. Z spavam pas ti mater ebo hos li sutiti ...🍻
znači babin golf jebe mati