Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emerik Blum zasluzuje bistu od 100 metara visine, 10 ulica ulica i trg u svom gradu. Barem.
E to je bilo doba kad neki klosar isara kabinu dodje milicija kosti mu polomi
Vidi buraz, čovjek je htio da pravi nuklearni teaktor na obali Drine u Gorazdu, on je za ove Travnik/Kiseljak… AKADEMIKE, DOKTORE NAUKA…kategorija koju oni uopste ne bi mogli razumjeti. I da se razumijemo, to obuhvata ne samo naše, nego cijelu regiju. Garantujem ti da bi komentar ovih sadašnjih Plivadona stručnjaka bio; ‘ta će on!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove fotografije baš čovjeku probude neku nostalgiju
Komunjaro
Probude li ti masovne grobnice u Potočarima,Korićanskim Stijenama ,Dretelju,Keratermu,Manjači,Trnopolju isto uspomene??
Jarane skuplja komercijala grasova od centrine, kako?
Dani ponosa i slave.Zlatne 80-te-
Ove trole me vratise u period kad sam imao zdravu kicmu , sad je vec losa skroz !
@zmajodbosne2.I.Upravo tako.Nikad mi vise necemo imati takvog drzavnika.Cijela Juga je plakala za njim.700 hiljada ljudi je bilo na sahrahi.To govori o njegovoj velicini.
tako je brate potpisujem sve 👍☝️👏
To je bio život, to je bio sistem.
ove slike iz vremena Juge i druga Tita su probudile nostalgiju u meni kolko samo fale Jugoslavija i najveci drzavnik svih vremena i nas najveci Balkanski sin drug Tito...
slika 14. 2 velika platana.koja su stitilaljude.su sasjekli strucnjaci vrli brzo iza rata. nisu potkresali vec dokraja.
Previše teksta Klix.
puca im racku za tvoje misljenje
Zaboravili ste navesti Nazima Pestu koji je kao direktor Grasa uspostavio trolebujski saobracaj. Navodite vozaca a "zaboravljate" direktora.
Sto je Emerik uradio gospoda ne moze odrzavati isto nevazno koja politicka partija...
lijepo naše Sarajevo
Ovi novi trolejbusi još nikad nisu iznutra obrisani,oprani itd. NeKvalitet je bio očekivan,već se počinju raspadati polako. Onaj slikon oko prozora,kao da ga je djete iz vrtića mazalo. Nemamo mi ni ljude ni servis adekvatan za održavanje. Ova kupovina je isto da ja kupim Ferarija a garaža mi od drveta neka stračara a za servis naravno nemam.
“… ali i sam izgled sarajevskih ulica znacajno je osvjezen i modernizovan” daj ne zamazujte oci ovom jadnom narodu, ulice su ocajne i nikad vise rupa nije bilo
Na slikama se vidi baš lijep grad, valjda papci bili tamo kod svojih kuća. Gledaj danas krkanluka po gradu ko da nije onaj grad. Joj papci šta nam uradiste.
Sarajevo zivi. Sarajevo je jako dobar grad. Emeriku bistu u centru