Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali se veoma brzo stabilizovao i stao. Vozac bi sigurno izgubio kontrolu na nacin da pokusa ispraviti auto, sto bi dovelo do prave nesrece, jer sigurno ne bi zavrsio u svojoj traci. Autopilot je odlicna stvar.
reaguje samo na bijele linije, zato je udario.
@SandzaklijaVI vozio sam ja forda sa ovom signalizacijom kad ides u sudar i sa autopilotom za bijele linije, zute ne vidi uopste. baci auto kad pocne da prelazi preko bijele.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne mogu zamisliti situaciju da prepustim kompjuteru da koči umjesto mene
a ABS ? ESP ? to su sve racunari u autu koji racunaju stanje , X-Y-Z ose auta i preuzimaju kontrolu auta kad nije onako kako je volan tj vozac naredio , ja sam probao sad zimi da sa ESP izgubim kontrolu na sigurnom skretanju , vjeruj mi manje od 2 sekunde auto ide onamo kako ti zelis bez obzira kako brzo sam skreno na snijegu i izgubio kontrolu zadnjeg kraja
Al' rastojanja i kod ostalih "stručnjaka" na snimku su strašna. Jednom nek' pukne guma, odoše svi u helać. Ne znam koji je fol zabit' se nekome pod auspuh i tako voziti, naročito 120 ili više? Il' popusti ili pretekni, šta visiš na repu?
al seru uhvati se volsna i komandi i ne seri jeb o ti tesla sve ubices koga
Ma i namjerno rade nebil milionske ostete naplatili a usistinu stete drustvu i radnim mjestima. Levata u usa more.
da mi ga je u golfa ugradit sunce da me vidi
eh ovo je zadatak za majstore iz dogloda "iz Njemacke " da u golfa ubace
Mislim da ovo treba zabraniti zakonom.
Sve ove nesreće sponzorise konkurencija
Ništa bez Golfa 2
TESLA drzao odstojanje od zute trake,kada se odjednom pojavila bankina koja je duboko "presla"' preko zute trake. WTF.
Zasto toliko reklamirate ovu teslu, nemamo mi para za nju