{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvučeni sretni dobitnici velike Volkswagen nagradne u saradnji sa Petrolom

2.9.2014. u 17:36
0
3
Izvučeni sretni dobitnici velike Volkswagen nagradne u saradnji sa Petrolom
0
Izvučeni sretni dobitnici velike Volkswagen nagradne u saradnji sa Petrolom
Izvlačenjem imena sretnih dobitnika završena je velika Volkswagen nagradna igra "Volkswagen CUP modeli, - BiH u Brazilu, Volkswagen u garaži.
U nagradnoj igri mogla su učestvovati sva fizička lica, starija od 18 godina, državljani Bosne i Hercegovine koja su u periodu od 01.01.2014 do 31.08.2014 kupili vozilo iz palete Volkswagen putničkih vozila u ovlaštenom Volkswagen prodajno-servisnom centru.

U svrhu konačne potvrde učešća u nagradnoj igri, svi učesnici su bili dužni izvršiti registraciju putem online formulara „Volkswagen CUP modeli“ koristeći pri tome svoje lične podatke. Nagradno izvlačenja se obavilo automatski, metodom slučajnog uzorka u prisustvu komisije od tri člana koja je nadgledala ispravnost izvlačenja nagrade.

Druga nagrada otišla je u Kakanj, a sretni dobitnik Fikret Delibašić osvojio je Davida među Golijatima – novi Volkswagen up!, dok je prva nagrada otišla u Tuzlu, a dobitnik i sretni vlasnik novog Volkswagen modela Polo – mjerilo svoje klase je Edin Husić.

Za sretne dobitnike trećeg mjesta ekskluzivni partner kampanje, PETROL je osigurao 3 nagrade za 3 dobitnika – po jednu PETROL karticu sa 1.000 litara najkvalitetnijeg Qmax goriva. Sretni dobitnici su:
Rasema Pinjić
Marina Zadro
Haris Saltaga

Iz Volkswagena BiH čestitaju svim dobitnicima na osvojenim nagradama i zahvaljuju vjernim kupcima koji su učestvovali u nagradnoj igri i partneru nagradne igre, firmi Petrol.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: