auto
0

Isporučen jubilarni 12.000. Renault u BiH

Sarajevo-x.com
Renault u Bosni i Hercegovini slavi vrijedan jubilej - isporuku 12.000-tog automobila. Jubilarni automobil, bijeli Renault Fluence 1.5 dCi 110 KS Expression, isporučen je kupcu u Tuzli, a istom je obezbijeđen i vrijedan poklon u vidu ugradnje dodatne opreme u simboličnoj vrijednosti od 1.200 KM.

Automobil je kupcu isporučen ispred ovlaštene Renault koncesije, AK Grabovičkić u Tuzli, a tom prilikom je sretni vlasnik Dejan Milenković, istražitelj u MUP TK izjavio: "Odluku o kupovini sam donio nakon probne vožnje do Beča u demo vozilu Fluence. Privukla me nevjerovatna udobnost, ogroman prtljažnik kao i izrazito ekonomična potrošnja. S druge strane, oduševila me količina serijske opreme i njegov izgled, a da ne spominjem besplatnu petogodišnju garanciju. Prigodan poklon paket me je prijatno iznenadio. Zaista sam počašćen činjenicom da sam upravo ja vlasnik jubilarnog 12.000. Renaulta u BiH“.

Ponosni vlasnik je od dodatne opreme naručio aluminijske krovne nosače Touring line (279 KM), gumirani pretinac u prljažniku (203 KM), dječiju sjedalicu Duo plus (678 KM) i platnene tepihe (40 KM), a od AK Grabovičkić je na poklon dobio još i kozmetički paket te atraktivne 16-inčne aluminijske felge. „Redovno skijam pa sam u izboru dodatne opreme obavezno odabrao krovne nosače i gumirani pretinac u prtljažniku, dok je sjedalica namijenjena budućem potomstvu. Zahvaljujem se AK Grabovičkić na poklonjenim felgama, s kojima je automobil dobio na atraktivnosti“ - dodao je Milenković

Zanimljivo je da se isporuka 12.000-tog Renaulta u BiH, desila na dan rođenja Louisa Renaulta, osnivača francuske kompanije. Inače, Renault je sa postratnom komercijalizacijom svojih vozila u Bosni i Hercegovini počeo 1996. godine, te je konstantnim širenjem prodajno-servisne mreže, pažljivim formiranjem cijena i pružanjem vrhunskih usluga, stigao do vrijedne prodajne brojke.