Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hame ko je y.e.b.e što nisi učio školu
Takav je on uvijek bio, samo da komsiji umre krava...
Hajde ne lupaj gluposti!I ti bi ga kupio(ili neki drugi)samo da možeš!Najbolji auto je nov auto!To što nemaš za kifle,nij ti kriva osoba koja je kupila Fluence!Obrati se na drugu adresu za svoj problem!
nek ti je sretno
@Hame citas mi misli buraz
kupac jubilarnog NOVOG auta je DROT, To je jedna od podsorti pijavica koje piju krv ovom narodu kroz budzet, ali to im nije dovoljno pa svako malo strajkuju ili otimaju od naroda \"za kafu\". P-l-e-m-e vam y..e.b..e.m. a vi samo nastavite objavljivati \"vijesti\" kako budzetski korisnici kupuje nove aute, a za sirotinju i ove sto rade u privredi pisite kako je \"Vlada zamrznula marze da hljeb ne bi dvostruko poskupio nego samo 60 posto. Dabogda ova usrana drzava propala, nekad mislim da onaj Dodick ima pravo.
Ukrali ti ga da Bog da:-)))))
Sto nije kod mene kupio. KME