{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zlatan Ibrahimović povodom reklame za Volvo: Moj otac je iz Bosne, prihvatite to

25.1.2014. u 22:03
6
287
Zlatan Ibrahimović povodom reklame za Volvo: Moj otac je iz Bosne, prihvatite to
6
 
Švedski nogometaš bh. korijena Zlatan Ibrahimović novo je zaštitno lice Volva. Reklama za ovaj automobil snimljena je na sjeveru Švedske. Ovako izgleda Švedska 2014. godine, kaže Zlatan u reklami.
"Ovako Švedska izgleda 2014. godine. Ja ne govorim savršeno švedski, ali stvari su takve kakve su. Svejedno sam Šveđanin. Svi smo različiti, ali opet slični. Moj otac je iz Bosne i musliman je. Moja majka je iz Hrvatske i katolkinja je. Ja sam rođen u Švedskoj i švedski sam državljanin. To ne možete promijeniti. Tako stvari stoje i takvim ih prihvatite", rekao je Ibrahimović u intervjuu Dagens Industri.

Reklama za Volvo je snimljena na sjeveru Švedske, a u njoj se pojavljuje i Ibrahimovićev sin.

Soundtrack u reklami je nešto drugačija švedska himna, malo "prerađena" za ovu priliku. Ibrahimovića su Šveđani ranije kritikovali jer prilikom intoniranja himne na utakmicama nikad je nije pjevao.

"Jednostavno nikada nisam 'kliknuo' na te riječi", rekao je on i dodao: "Ova nova himna je upravo ono što nam treba, stara je bila duga i dosadna".

"Volvo je dio globalnog svijeta. Ipak, u Švedskoj nalazimo najveći ugođaj, snagu i inspiraciju. I mi dijelimo ljubav prema Švedskoj zajedno sa jednim od naših najvećih ljudi: Zlatanom Ibrahimovićem", navodi se u kratkoj poruci Volva povodom ove reklame.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: