Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je Hyundai samo su im cijene previsoke, malo su se precjenili jer dobro opremljen Hyundai kosta isto kao BMW, Mercedes ili Audi, mnogo je isplatnije kupiti Renault, Seat, Peugeot, Citroen, Fiat...Kia i Hyundai su s cijenama pretjerali, Toyota takođe bez obzira sto potenciraju priču o kvaliteti...
Po komentarima kupaca ovog brenda, ovaj menadzment dobro radi svoj posao, svaka cast. Ko jednom kupi ovo vozilo, zbog predusretljivosti trgovaca i servisera, ostaje zauvijek vezan za njih.
bolje nov hyundai nego vw star 10 godina
UVIJEK BILO
Bolje nov hyundai nego bilo koji volkswagen. Za potvrdu pogledati autobild-ove dauertestove...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)