auto
33

Hyundai proslavio 20 godina u BiH

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Kompanija Hyundai Auto BH, ovlašteni i generalni distributer marke Hyundai za Bosnu i Hercegovinu, sinoć je gala večerom proslavila jubilej 20 godina prisutnosti ove marke u našoj zemlji.

Protekle večeri Hyundai Auto BH je svečano obilježio svoj dvadeseti rođendan. Svečani jubilej je održan u My Faceu u Vilsonovom šetalištu. Ceremonija je održana u čarobnom ambijentu uz prisustvo predstavnika Hyundai Motor korporacije, medija, poslovnih partnera, vjernih kupaca i prijatelja Hyundai Auto BH.

Tokom samog protokolarnog dijela gostima su se obratili direktor kompanije Mirza Juzbašić i Simon Jeong, predstavnik Hyundai CIS & EE Regiona, koji su uz pomoć moderatora uručili posebna priznanja i nagrade odabranim kupcima za lojalnost, te uposlenici Hyundai Auto BH za 20 godina vjernosti kompaniji. Predstavnik iz Koreje Simon Jeong je uručio posebnu plaketu i priznanje za 20 godina Hyundai brenda u BiH vlasniku Hyundai Auto BH.

Poseban dio večeri bio je svakako dokumentarni film o samom početku kompanije, njenom rastu i razvoju, njenim prvim kupcima, uposlenicima i poslovnim partnerima.

Nakon samog protokolarnog dijela, zvanice su uživale u zabavnom dijelu, a goste su zabavljali mnogobrojni eminentni izvođači. U veličanstvenu svečanost nas je uvela Maya Sar naša predstavnica na Eurosongu, a slijedili su Amel Ćurić pobjednik Adria X faktora, Berin Buturović koji je sa svojim bendom nastupio na prvom balu hora Bečki dječaci, a kao poseban gost iznenađenja i prijatelj Hyundaija na binu je izašao i Halid Bešlić koji je još dodatno učinio da ova noć bude zaista noć za pamćenje.

Vezani članci