auto
6

Hyundai nagradna igra za put u Brazil

Klix.ba
Hyundai, kao oficijelni partner FIFA svjetskog prvenstva, priredio je mnoštvo iznenađenja za svoje ljubitelje širom svijeta. Tim povodom Hyundai Auto BH želio je da priredi nešto posebno i za građane Bosne i Hercegovine, pa tako u periodu od 15. marta do 10. maja 2014. godine organizuje nagradnu igru "Testiraj Hyundai i osvoji put u Brazil!"

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi zainteresirani koji se prijave i obave testnu vožnju sa željenim vozilom u bilo kojem od ovlaštenih Hyundai prodajnih centara u Bosni i Hercegovini, uz preduslov da posjeduju validnu vozačku dozvolu i minimalno tri godine vozačkog iskustva.

Prijava za učešće i odabir željenog grada za test vožnju u kojem se nalaze naši ovlašteni prodajni centri možete uraditi preko elektronskog anketnog listića koji se nalazi na www.hyundai.ba ili putem facebok profila, ili lično dolaskom u željeni Hyundai centar i popunjavanjem listića na licu mjesta.

Pored glavne nagrade, putovanje u Manau za dvije osobe koje podrazumjeva smještaj, hranu, vodiče i obilazak turističkih destinacija, karte za utakmicu, kao i Hyundai "hospitality" program na stadionu i dvije avio karte, drugu nagradu čine 2 karte za utakmicu Bosna i Hercegovina i Argentina, te treća nagrada "Brasil World Cup" poklon paket.

Pored testnih vožnji koje se mogu obavljati svakodnevno u Hyundai salonima širom BiH, Hyundai će organizovati i "World Cup Caravan" koji će obići sve veće gradove u istom periodu (Mostar, Banja Luka, Doboj, Brčko, Sarajevo...). Mostar je mjesto u kojem Hyundai karavan započinje svoje veliko putovanje i to 14. i 15. marta na platou Mepas Malla.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre obaviće se 10.05.2014. u prostorijama Hyundai Auto BH, ul. Branilaca Šipa 4c, Sarajevo, uz prisustvo komisije od tri člana.

Vezani članci